Marije_Maat_lichtontwerper_Groningen.jpg

STUDIO ANDERLICHT

Waar je ook bent: licht heeft een grote invloed op het welzijn en functioneren van de mens. Een goed lichtplan helpt te ontspannen of geeft juist energie. Door te spelen met lichtkleuren en intensiteit creëer ik in mijn lichtplannen bovendien een optimale beleving van de ruimte. Welke ruimte dan ook.

Ik geloof dat een leef- of werkplek pas echt goed tot zijn recht komt met het juiste lichtplan. En om die beleving zo prettig mogelijk te laten zijn, wordt er allereerst een goede basis ontworpen. 
Mijn lichtplannen laten de contouren van een ruimte zien en accentueren wat mooi is. Of verbloemen juist wat minder mooi is door de aandacht ergens anders op te richten. Decoratieve verlichting geeft een ruimte precies de juiste sfeer, versterkt de identiteit of geeft hem persoonlijkheid.

Bij het ontwerpen stel ik de mens en zijn beleving van de ruimte centraal. Het is een puzzel van functionaliteit, comfort, duurzaamheid en sfeer die iedere keer opnieuw gemaakt wordt. Studio Anderlicht maakt lichtplannen op maat, want ieder mens is anders, ieder bedrijf is anders. Iedere klant krijgt daarom een eigen, uniek ontwerp.

Naast het ontwerpen van lichtplannen kan ik ook de inkoop van de voorgestelde verlichting en de installatie daarvan voor u verzorgen. Studio Anderlicht blijft graag tot het eind van het traject in beeld om zo de kwaliteit van het lichtplan optimaal te kunnen waarborgen.

Bent u geïnteresseerd in samenwerking of heeft u interesse voor het laten maken van een lichtontwerp? Aarzel dan niet om een afspraak te maken. De koffie of thee staat klaar!