13 JANUARI 2019 start weer een nieuwe workshop 'ontwerp je eigen interieur'!

 

 

Studio Anderlicht verzorgt ook workshops! Heeft u een interieurzaak en maakt u naast uw interieuradvies ook graag een lichtplan voor uw klant? Zou u wel iets meer over licht nog willen weten, zodat het maken van lichtplannen u beter af gaat? Dan kan ik bij u op locatie een workshop organiseren voor u en/of uw team. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen. Daarnaast geeft Studio Anderlicht in samenwerking met Viavief Interieuradvies twee keer per jaar een workshop over het maken van je eigen interieurplan, inclusief verlichting. Dit doen wij bij Viavief aan de keukentafel en er is plaats voor maximaal zes deelnemers. De eerstvolgende 3-delige workshop ‘Ontwerp je eigen interieur’ vindt plaats op zondag 13, 20 en 27 januari 2019 van 10:00 – 12:30 uur.

 

3-delige workshop 'ontwerp je eigen interieur'

VOOR WIE?

Heb jij net een nieuw huis gekocht of heb je een huis en ben je niet tevreden over je interieur? Wil je heel graag zelf aan de slag met het plan onder begeleiding van een ervaren interieurstylist en lichtadviseur? Lees dan verder.

De groep
Doordat we in kleine groepjes werken kun je veel van elkaar leren en elkaar helpen. Je zult zien dat er hele verschillende woonstijlen en indelingen uitkomen en dat de andere deelnemers op hun eigen manier kijken naar jouw plan.
 

WAT GAAN WE DOEN?

De 3-delige workshop vindt plaats op de zondagochtend bij Vivi Bolhuis van ViaVief Interieuradvies in Groningen. Zij begeleidt je tijdens de 1e  en de 2e ochtend. De 3e ochtend is Marije Maat van Studio Anderlicht aan het woord. Wij vertellen jou onze kennis over woonstijl, kleuren, indeling en verlichting en dan mag je zelf aan de slag.

Ochtend 1 – Moodboard & Kleur
Welke materialen, kleuren en stijlen horen bij jouw karakter en manier van leven? Hoe kun je dat concreet vertalen in je interieur?
Je maakt een moodboard en een kleurenplan die de basis vormt voor jouw verdere plan.

Ochtend 2 – Plattegrond & Indeling
Wat kun je bereiken met de beschikbare ruimte? Hoe plaats je de meubels zo dat zicht- en looplijnen open blijven? Welke woonfuncties wil je terugzien in je interieur?
Je gaat aan de slag met de plattegrond en de indeling op schaal. Aan het einde van de ochtend weet jij hoe jouw in te richten ruimte het beste kan worden ingedeeld.

Ochtend 3 – Verlichting
Waar plaats je verlichting in een ruimte? Wat voor soort licht kun je toepassen in de ruimte en welke lamp past daar het beste bij?
Op deze derde ochtend maak je een vlekkenplan en de uitwerking hiervan vertaal je naar een lichtplan voor je eigen huis.
 

PRAKTISCHE INFORMATIE

De volgende 3-delige workshop ‘Ontwerp je eigen interieur’ vindt plaats op zondag 13, 20 en 27 januari 2019 van 10:00 – 12:30 uur. We gaan alle 3 de ochtenden 2,5 uur lang aan de slag en je werkt in een groep van minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers. De investering bedraagt voor het totaal € 135,- per persoon (inclusief catering en materiaal). Je kunt je zowel individueel als per groep aanmelden. Je kunt je aanmelden via de site van Viavief of via info@studioanderlicht.nl. Als je aanmelding is ontvangen, sturen we je meer informatie over wat je kunt verwachten en geven we aan wat je kunt doen ter voorbereiding. 
Je bent welkom aan De Savornin Lohmanlaan 4 in Groningen. Wil je dat we naar jouw favoriete locatie komen? Dat kan in overleg.

Laat alvast weten als je belangstelling hebt voor de volgende 3-delige workshop ‘Ontwerp je eigen interieur’ die in het najaar van 2019 van start gaat. Dan houden we je op de hoogte!