Geboorte van een website

 

Hoeraaaaa daar is ze dan! Mijn nieuwe website! Na een bevalling van bijna twee jaar is ze dan nu kerngezond ter wereld gekomen. Althans, dat hoop ik dan. Het is nog even testen en bekijken of alles het doet zoals het moet. Even de apgar-score bepalen zeg maar. Waarom het zo lang heeft geduurd? Ik heb flink getwijfeld over mijn nieuwe naam en mijn logo en wilde de site zelf maken (met een beetje hulp van Squarespace) en als je dan tussendoor ook nog druk bent met projecten kan het soms lang duren voor het klaar is. Maar nu is het dus zover! Het was nog even spannend op het laatste moment, want vlak voor lancering was er nog wat onenigheid binnen de familie welke foto ik moest gebruiken. Ik keek te lief en te verlegen. Ik keek scheel. Mijn blouse was niet mooi. Dus ja, toen was het crisis. Wat nu? En waarom eigenlijk een foto van mezelf? Ook een goeie vraag. Het is niet dat ik nou zo graag met mijn snufferd op internet sta, maar als ik zelf naar andere websites ga vind ik het toch altijd wel erg interessant om te zien hoe de persoon achter al die mooi gepresenteerde werken er dan uitziet. Aardig? Benaderbaar? Betrouwbaar? Gek eigenlijk dat je dat allemaal van een foto denkt te kunnen aflezen. Hoe dan ook, uiteindelijk is het gelukt. Er is een nieuwe foto mét goedkeuring van de familie. En mijn eerste blog voor de nieuwe site is dan nu dus ook een feit. Studio Anderlicht is weer compleet, vindbaar en zichtbaar. En daar ben ik heel erg blij mee.

geboortekaartje website